Kiralık Tatil Evleri - Kaş ve Kalkan'da kiralık villalar
  • Norveç Fiyortları Turu
  • Norveç Fiyortları Turu
  • Norveç Fiyortları Turu
  • Norveç Fiyortları Turu
  • Norveç Fiyortları Turu

Norveç Fiyortları Turu

4 GECE 5 GÜN ( 17-21 Haziran / 18-22 Haziran / 13-17 Temmuz / 31 Temmuz-4 Ağustos / 28 Ağustos-1 Eylül / 18-22 Eylül 2024)

Norveç Fiyortları Turu. Türk Hava Yolları tarifeli seferleriyle, dört gece konaklamalı, Türkçe rehberlik hizmeti. Feribot ile fiyort gezisi, Flam Dağı tren gezisi ve Floyen Dağı teleferikler ile çıkış tur ücreti dahil!

€ 1.197’dan itibaren
SİZİ ARAYALIM
PDF OLARAK KAYDET
NORVEÇ FİYORTLARI TURU
 
 
KONSEPT
STANDART
 
TUR TARİHLERİ
17-21 Haziran / 18-22 Haziran / 13-17 Temmuz / 31 Temmuz-4 Ağustos / 28 Ağustos-1 Eylül / 18-22 Eylül 2024


PROGRAM

1.Gün İstanbul – Oslo-Geılo
Norveç Fiyortları Turu için İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile 08:05'te Oslo uçuşunu gerçekleştiriyoruz. Yerel saatle 11:00'de Oslo’ya varışımızın ardından özel aracımız ile Geilo’ya doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Geilo’ya varışımızın ardından kısa bir şehir turu yapıp otelimize transfer oluyoruz. Odalarımıza yerleştikten sonra serbest zaman.  Konaklama otelimizde.
 
2.Gün Geılo-Flam-Myrdal-Gudvangen-Bergen
Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyor ve ardından turumuzun en güzel güzel günlerinden bir tanesi olan Fiyordlar için otelimizden hareket ediyoruz. Öncelikle dünyanın en meşhur tren yollarından birisi olan Flaam Dağı boyunca, şelalelerin içinden ilerleyerek unutulmaz bir yolculuk gerçekleştireceğiz. Tren seyahatimizin sonunda Myrdal’a ulaşıyoruz. Ardından Gudvangen’e ulaşacak ve feribotumuza bineceğiz. UNESCO Dünya Mirasi Listesi’nde bulunan Naeroyfjord’u boyunca ilerleyecek muhteşem doğanın içinde bulunmaktan keyif alacağız. Gezi bitiminde Bergen’e transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.
 
3.Gün Bergen-Gol
Güne otelimizde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Sonrasında panoramik Bergen şehir turumuza başlıyoruz. Rengarenk evleri, Kraliyet Sarayı göreceğimiz yerler arasında olacak. Şehrin kalbinin attığı balık ve çiçek pazarlarını ziyaret ettikten sonra Bergen’de yapılacak en güzel aktivitelerden birisi olarak kabul edilen teleferik ile Floyen Dağı’na çıkıyoruz. Bergen’in panoramik manzarasını göreceğimiz bu turun ardından Gol’e doğru yola çıkıyoruz. Yolculuğumuzun ardından Gol’de konaklayacağımız odalarmıza  yerleşiyoruz. Konaklama otelimizde.
 
4.Gün Gol-Voss-Oslo
Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başladıktan sonra Voss’a doğru yola koyuluyoruz. Yol üzerinde Norveç’in en popüler manzaralarından biri olan  Holeveien utsikt’de mola veriyoruz. Ardından Oslo’ya yolculuğumuza kaldığı yerden devam ediyor ve otelimize transferimiz gerçekleşecek. Konaklama otelimizde.
 
5.Gün Oslo-İstanbul
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Bu turumuzda; Frogner Parkı’nı geziyor ve ardından şehrin simgelerinden birisi olan Karl Johans Kapısı’nı ve Oslo Şehir Binası, Kraliyet Sarayı’nı göreceğiz. Sonrasında opsiyonel olarak düzenlenecek olan Viking Gemi Müzesi & Kon Tiki Müzesi gezisi (75 €uro), günün geri kalanı için güzel bir alternatif. Viking Müzesi’nde Norveç’in geçmişten günümüze denizcilik tarihi ve Vikingler’in Grönland’tan Volga Havzası’na hatta Anadolu kıyılarına varan keşifleri hakkında bilgiler alacak, Ortaçağ’dan önce Amerika Kıtası’na ulaşan ilk gemilerini göreceğiz. Kon Tiki Müzesi ise Norveç’in denizcilik geleneğini yansıtmak ile beraber deneysel arkeoloji alanında dünyada bir diğer benzeri olmayan Kon Tiki Projesi’ne adanmış. Müzedeki sergileme 1947 yılında sazdan bir sal ile Güney Amerika kıyılarından Polinezya’ya doğru yola çıkan ve Kolomb öncesi dönemde kıtalararası deniz yolculuklarının mümkün olduğunu kanıtlamaya çalışan Thor Heyerdal’ın hikayesini ve buluşlarını bizler ile buluşturuyor. Gezi bitimi rehberinizin belirteceği saatte havaalanına hareket. Check-in, pasaport ve gümrük kontrollerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile 18:45'te İstanbul uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. 23:35'te İstanbul’a varışımızla birlikte Norveç Fiyortları Turumuz sona eriyor.
 
OTELLER

GELIO 4**** Ustedalen Hotel Gelio vb. 
BERGEN 4**** Bedbank Scendıc Begen / Comfort Hotel vb. 
GOL 3*** Oset Fijell Hotel vb.
OSLO 4**** Quality Hotel /Scandic Helsfry vb.
 
BENZER TURLAR
 
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti€ 1.347 Single konaklamalı tur ücreti€ 1.517 Çocuk fiyatı€ 1.330
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti€ 1.297 Single konaklamalı tur ücreti€ 1.467 Çocuk fiyatı€ 1.280
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti€ 1.347 Single konaklamalı tur ücreti€ 1.517 Çocuk fiyatı€ 1.330
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti€ 1.297 Single konaklamalı tur ücreti€ 1.467 Çocuk fiyatı€ 1.280
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti€ 1.246 Single konaklamalı tur ücreti€ 1.416 Çocuk fiyatı€ 1.229
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti€ 1.197 Single konaklamalı tur ücreti€ 1.367 Çocuk fiyatı€ 1.180

:: Türk  Havayolları tarifeli seferi ile Istanbul (IST) - Oslo (OSL) gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak biletleri,

:: Havalimanı vergileri,

:: 3*& 4*yıldızlı otellerde 4 gece oda-kahvaltı konaklama

:: Havalimanı-otel-havalimanı arası transferler

:: Panoramik Oslo, Geilo ve Bergen şehir gezileri

:: Feribot ile fiyort gezisi

:: Flam Dağı tren gezisi

:: Floyen Dağı teleferikler ile çıkış

:: Türkçe rehberlik hizmeti

:: Otel ve turist şehir vergileri (25-30 Euro)

:: TURSAB zorunlu mesleki sorumluluk sigortası

:: Seyahat ve sağlık sigortası (65 yaş üzeri sürprim uygulanır)

 

:: Vize ücreti ve hizmet bedeli

:: İç hat bağlantı bileti

:: Öğle ve akşam yemekler

:: Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları

:: Yurt dışı çıkış harcı bedeli

:: Müze ve ören yerleri girişleri

:: Covid-19 Seyahat & Sağlık Sigortası

:: Şoför tipleri 5-10 Euro / kişibaşı (isteğe bağlı)

 

BU TURA KATILIM İÇİN SCHENGEN VİZESİ GEREKMEKTEDİR.

Umumi Pasaport sahibi iseniz, Norveç’e girebilmek veya transit geçebilmek için bu ülkenin dış temsilciliklerinden vize almanız gerekmektedir.
Hizmet veya Yeşil Pasaport sahibi olanların, 6 ay içerisinde 3 ayı geçmemek kaydıyla olan seyahatlerinde vize almaları gerekmemektedir.

Katılım Şartları

Bu gezimiz, en fazla 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur başlangıcının 20 gün öncesidir. 

 

Vize Bilgileri

 

Umumi Pasaport    Vize gerekli         

Yeşil Pasaport    Vize gerekli değil

Hizmet Pasaportu   Vize gerekli değil

 

Norveç bir Schengen ülkesidir. Umuma mahsus pasaport sahipleri vizeye tabidir. Diplomatik hizmet ve hususi pasaport sahipleri vizeden muaftır.

Seyahat bitiş tarihinden itibaren 6 ay geçerli ve 10 yıldan eski olmayan pasaportunuzun olması gerekmektedir.

Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribata uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

 

Uçuş Süreleri

İstanbul- Oslo                    4 saat

Oslo-İstanbul             4 saat

 

Para Birimi

Norveç'te kullanılan para birimi Norveç Kronu'dur, (NOK) seyahatiniz için yanınıza Euro almanızı ve bunun ufak birimlerini yanınızda bulundurmanızı öneririz.

 

Saat Dilimi

Türkiye ile İzlanda arasında -2 saat fark bulunmaktadır. Türkiye’de saat 12.00 iken Norveç’te 10.00'dur.

 

Gezi İçin Alınabilecek Kıyafet ve Gerekli Eşyalar

Kolayca giyilip – çıkarılabilecek tişört, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, şort, rahat yürüyüş ayakkabıları, akşamları için bir mont almanızı öneririz. Bunun dışında; şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz.

 

Yemek Kültürü

Modern bir ülke olarak, her damak tadına uygun yemekler bulunabilmektedir.

 

Telefon Kullanımı

Tüm cep telefonu operatörleri, hattınız uluslararası dolaşıma açıksa kullanılabilmektedir.

 

Elektrik

Genelde 200–220 V kullanılıyor. Priz konusunda ise genelde bir sıkıntı yaşamazsınız. Çok istisnai durumlarda cihazınız kalın girişli ise sorun olabilir.

 

Alışveriş

Oslo'da alışveriş yapabileceğiniz birçok alışveriş merkezi bulunmaktadır ancak fiyatlar genel olarak yüksektir. Ayrıca hem Oslo hem de diğer şehirlerde bölgeye özgü hediyelik el yapımı ürünler alınabilir

 

Notlar

Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Deepnature Travel sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.

Deepnature Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Deepnature Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.

B

Yorum ekleyebilmek için üye olmalısınız.

Bu tur hakkında 9 yorum var.

Rehberimiz Gökhan Bey'e teşekkür ederiz. Bilgisi ve ilgi alakasıyla son derece profesyoneldi. Hizmetinizden memnun kaldık.
Oşin

Gökhan Bey, Arzum Hanım, Norveç fiyortlar turumuz gayet güzel geçti. Hizmetlerin bölünmesi (satış,pasaport,rehberlik....) ve her bölümün uzmanları tarafından gerçekleştirilmesi güzel bir uygulama olmuş . Diğer firmaların misafirleri de gayet uyumluydu. Özellikle rehberimiz Serkan Bey den çok memnun kaldık. Sizin de ilginiz ve sorunsuz seyahatimiz bizi çok memnun etti. Turlarınız da bize çok hitap ediyor. Gelecek günlerde görüşeceğimizi umuyorum.
Alev

Rehberimizin ilgi ve alakası çok iyi idi. Teşekkürler
...

Rehberimizin bilgilendirmeleri, ilgi ve yaklaşımından özellikle çok memnun kaldığımızı belirtmek isterim.
Dicle

Otel isimlerini hatırlamıyorum ama Ulvik oteli başta olmak üzere seçilen oteller çok güzeldi. Memnun kaldık, teşekkürler.
Orhan

Katılmış olduğum Norveç Fiyortlar turuyla ilgili ilk önce biraz kaygım vardı. Daha önce hiç duymadığım bir tur olduğu için. Ancak turunuz beni memnun etti. Katılmış olduğumuz turdan ve rehberimizden çok memnun kaldım. Çok teşekkür ederim.
Fatoş

Çok yoğun ve doyurucu bir turdu. Oteller ve rehberlik hizmeti süper!
Aslı

Norveç Turumuz çok eğlenceli ve güzel geçti. Hiçbir aksaklık yada sorun yaşamadık. Rehberimiz gezdiğimiz yerler konusunda bizi iyi bir şekilde bilgilendirdi. Deneyimli ve iş disiplini olan bir insan. Kaldığımız otellerden çok memnun kaldık. Her şey dört dörtlüktü. Sadece tur şoförü hızlı araba kullanıyordu, uyarılması gerekir.
Gülşah

Bölgesel bir tur olarak beklediğimden çok daha faydalı bir gezi oldu. Rehberimizin Ayk Bey derin bilgisi sayesinde aklımızdan çıkmayacak hikaye ve coğrafya bilgileri edindik. Program ve otel seçimleri de başarılı. Teşekkürler.
Enis



KAMPANYALARDAN HABERDAR OLMAK İSTİYORUM

A Grubu Seyahat Acentası Türsab Belge No: 4824 - Bu site DEEP NATURE SEYAHAT ACENTASI'na aittir, sitedeki yazı ve resimler izinsiz kullanılamaz.